Apartmanok

Sok szeretettel köszöntjük az Aal Vendégház Hévíz hivatalos oldalán!

Színvonalas, családias szállás Hévízen, nagyon kedvező áron. Nyugodt, csendes környezet, jó levegő!

Egyszobás, kétágyas, jól felszerelt apartmanok.

A két külön bejáratú tetőtéri apartmanban az ár tartalmazza a klíma használatát, ahol egy egyszobás, kétfős és egy kettő szobás, 3-4 főnek megfelelő apartman található. Itt egy szép közös teraszon is összeülhetnek a vendégek.

Memóriahabos fedőmatrac van minden ágyon. Ha pihentető alvásra, és nyugodt éjszakára vágyik, a memóriahabos fekvőbetétek tökéletesen követik teste formáját, nyomásra és hőre engednek, így segítenek elkerülni a nyomáspontok kialakulását. Az alvás pihentetőbb és teljesebb lesz.

Minden apartmanban van szúnyoghálóval ellátott ablak, beépített széf értékeinek, 81 cm-es LED TV digitális programokkal, korlátlan WIFI internet elérés, szabályozható fűtés. Mindegyikben jól felszerelt konyha van hűtőszekrénnyel, beépített dupla főzőlappal, mikróval, vízforralóval, kávéfőzővel, evőeszközökkel, edényekkel, tányérokkal, poharakkal.

Figyelünk a környezetünkre: Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, komposztálunk, napelemmel termeljük az áramot, napkollektor készíti a használati meleg vizet, esővízzel locsoljuk a virágokat, a 1,5 literes szódavizes palackokat töltetjük újra az eldobható műanyag üvegek helyett.

Hévízi szállás, mely egész éven át nyitva tart! Kérjen árajánlatot!

Ha hévízi szállás, akkor Aal Vendégház!

Díjmentes szolgáltatásaink vendégeink számára:

  • biztonságos hátsó udvari, kamerával megfigyelt, zárt parkoló
  • Wi-Fi internet
  • kerékpárhasználat
  • ágynemű
  • törölköző
  • klíma a tetőtéri apartmanokban
  • szemetes zsák
  • folyékony szappan

Vendégeinket egy palack behűtött 0,7 l-es borral és 1,5 l-es ásványvízzel várjuk!

Érkezés 14 órától, távozás 10 óráig. Korai érkezés, késői távozás szabad hely függvényében lehetséges, előre egyeztetve, felár ellenében.

Aal Vendégház, Lajkó Ferenc, H-8380 Hévíz, Attila utca 68.
Bejárat az ezüst kovácsoltvas kapun.

Tel/Fax: +36 83 341 844

Mobil: +36 20 384 38 65

lajko65@gmail.com

Ajándékozzon élményt! Lepje meg szeretteit az Önnek megfelelően összeállított ajándék-utalványunkkal!

Vendégeink a Hévízi Szobakiadók Szövetsége szolgáltató partnereinél (éttermek, kávézók, stb.) kulcstartónk felmutatásával általában 10% kedvezményt kapnak! Partnereink aktuális ajánlatai Kedvezményes árú 3 órás tófürdő jegyek, 10 (+1) és 20 (+2) órás tófürdő bérletek plusz fürdési idővel.

Vendégeinket díjmentesen elhozzuk a sármelléki repülőtérről, a hévízi buszpályaudvarról, vagy a keszthelyi vasúti pályaudvarról, min. 2 fő 1 hét, vagy 1 fő 2 hét tartózkodás esetén. http://menetrendek.hu

Ingyenes fogászati kontrollvizsgálat és állapotfelmérés panoráma röntgen alapján vendégeink számára. Ne hagyja ki! Bejelentkezés szükséges!

A Danubius Health Spa Resort Hévíz **** Superior (Hévíz, Kossuth Lajos utca 9-11) élményfürdő, szauna, uszoda és gyógyvízes termálfürdő részlegét az Aal Vendégház vendégei 4.700 Ft helyett 2.400 Ft / fő / nap áron vehetik igénybe! Nyitva: 7-21-ig, gyógymedence 7-19-ig.

Kérjen beutalót reumatológushoz háziorvosától! Így hévízi nálunk tartózkodása alatt rendkívül kedvező áron válthat tófürdőjegyet, medencefürdőjegyet és vehet különböző gyógykúrákat OEP támogatással a Szent András Gyógyfürdőkórházban, vagy pedig a Hotel Helios terápia részlegén külsősként! Önnek csak a hozzájárulást kell fizetnie! Egy évben ez kétszer jár, használja ki! Aktuális OEP kiegészítő díjak a Szent András Gyógyfürdőkórházban 

Várjuk érdeklődését, foglalását.

Az Aal Vendégház az első 3 koronásra minősített hévízi szállás. NTAK regisztrációs száma: MA19002887

Aal Vendégház ll. Hévíz, Kodály Zoltán utca 10/B.