Kapcsolat, házirend

Lajkó Ferenc

H-8380 Hévíz, Attila utca 68.

Mobil: +36 20 384 38 65

Email:  lajko65@gmail.com

Házirend

Szeretettel köszöntjük! Engedje meg, hogy néhány előírásra felhívjuk figyelmét.
A fizetést érkezéskor kérjük rendezni. A szállás foglalót kérhet, mely természetesen beszámít a szállásdíjba. Az IFA csak készpénzzel, vagy bankkártyával fizethető.
A szobák az érkezés napján 14 órától foglalhatók el. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a szobákat az elutazás napján délelőtt 10 óráig elhagyni szíveskedjenek!
A szálláshelyen 22.00 óra után hangoskodni, a többi vendég pihenését zavarni szigorúan tilos. Ne égessen gyertyát, ne használjon nyílt lángot a tűzveszély miatt.
Kérjük a szálláshely berendezését, eszközeit rendeltetésszerűen használni. Ha valami elromlik, eltörik, kárt szenved, kérjük, jelentse haladéktalanul, köszönjük.
A tetőtérben a tetőablakokat a szállás elhagyása előtt, illetve eső esetén kérjük teljesen becsukni. A szálláson okozott kárt a károkozó köteles megtéríteni.
A szálláshelyen kizárólag csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak!
Kérjük, hogy az apartmanokban ne dohányozzanak, csak a teraszon, kertben.
A bútorokat kérjük, ne rendezzék át és ne vigyék ki az apartmanból.
Hősugárzót, saját ventillátort, hozott klímát tilos az apartmanban üzemeltetni.
Legyeket, szúnyogokat spray-vel irtsuk, ne piszkítsuk be a falat, mennyezetet. Ne vigye a kertbe, a fűbe és a strandra a szálláson kapott plédet, törölközőt.
A zuhanyfüggönytartóra ne terítsenek törölközőket, ruhákat, van külön szárító. Ha melegít a gázkonvektor, ne tegyenek rá semmit a gyulladásveszély miatt.
A személyes értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. Széf rendelkezésre áll.
Kerékpár használat: Díjmentes, csak saját felelősségre, zárat biztosítunk. A kerékpár elrontása, elvesztése esetén a vendég köteles az okozott kárt megtéríteni.
A szállás tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot a szállás állapotának ellenőrzésére a lakók távollétében is. Takarítás, ágynemű és törölköző csere hetente egyszer. Kérjük, hogy javaslataival, kéréseivel bátran forduljon a szálláshely tulajdonosaihoz. Szívesen állunk rendelkezésére 24 órában! Érkezéskor a személyes jelenlét biztosított. Köszönjük, hogy elolvasta házirendünket. Érezzék jól magukat!
Lajkó Ferenc                                                                     Lajkóné Farkas Csilla
+ 36 20 384 38 65                                                                      + 36 20 97 59 669